Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt
Dea Cordt Kragh, Hasselø, Nykøbing Falster

Dea Cordt Kragh

Cand.mag i fransk
- og internationale forhold
Medlem af bestyrelsen
siden 2010
Dea Cordt Kragh, Hasselø, Nykøbing Falster

Dea Cordt Kragh, Hasselø, Nykøbing Falster

46 år, mor til Andreas på 10 år og gift med Carsten, der er landinspektør. Dea er selvstændig med virksomheden Cordt Consult - projektrådgivning og fundraising. Dea er uddannet cand.mag i fransk og internationale forhold fra Ålborg Universitet og har en master i Køn og kultur.  Medlem af QLF`s bestyrelse siden 2010.

Dea er opvokset i Kenya, har læst i Ålborg og arbejdet i København. Før hun kom til Falster arbejdede hun for Kampsax i København med internationale projekter og kurser for folk fra hele verden. I dag bor hun med sin familie lidt uden for Nykøbing Falster i en lille murermestervilla fra 1946, der ligger helt ned til vandet i landsbysamfundet Hasselø.

"Da vi skulle vælge, om vi ville blive i København i det internationale miljø eller flytte hertil for at overtage min svigerfars firma, var det rigtigt svært at vide, hvad der ville være bedst for os. Men vi valgte det rigtige! Jeg bruger nu min erfaring med arbejdet med både internationale og nationale projekter som udgangspunkt for arbejdet i min egen konsulentvirksomhed, hvor jeg tilbyder professionel hjælp til fundraising og projektrådgivning. Jeg kunne godt tænke mig at bidrage til udviklingen her på Lolland-Falster ved at hjælpe både foreninger, institutioner og virksomheder med at skaffe penge til at kunne udvikle sig positivt."

"Privat har vi fået mere ro på i hverdagene, og vi har haft tid til at sætte vores hus i stand fra A-Z og være aktive i fx Hasseløs beboerforening og i bestyrelsen på min søns skole".

"Det kan godt tage lidt tid at komme ind i et lille samfund, og derfor vil jeg gerne gøre lidt for at strække hånden ud og byde nye velkomne. Jeg håber, at QLF vil være med til at gøre det lidt nemmere for andre at få øje på kvaliteterne ved at bo her. Og da vi selv lige er begyndt på at spille golf, tager vi gerne en tilflytter med en tur rundt på banen!".

Kontakt Dea på:
Mail: dea@cordtconsult.dk
Telefon:2132 4233

Se i øvrigt www.cordtconsult.dk