Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt
Anne-Lise Becker, Sakskøbing, Lolland

Anne-Lise Becker

Iværksætter, selvstændig konsulent
Merkonom / Markedsføring

Medlem af bestyrelsen siden 2014
Anne-Lise Becker, Sakskøbing, Lolland

Anne-Lise Becker, Sakskøbing, Lolland

Anne-Lise flyttede fra Valby til Lolland i 1996, hvor hun købte et nedlagt landbrug udenfor Sakskøbing, her startede hun sammen med sin tidligere mand engrosfirma med strikkegarn og emaljeskilte. Manden flyttede tilbage til København efter nogle år, engrosfirmaet blev siden til en tøjbutik i Nykøbing - for Anne-Lise blev på Lolland- og skal aldrig flytte herfra.

I dag bor Anne-Lise udenfor Sakskøbing i Oreby ("det smukkeste sted i Danmark") sammen med sin mand, Henrik, og yngste søn, Anton, på 15. Tilsammen har Henrik & Anne-Lise 4 store drenge. Tøjbutikken er solgt, nu driver Anne-Lise et lille Herregårdshotel, Oreby Mølle.

"Lolland - og Oreby blev min skæbne, jeg tabte fuldstændig mit hjerte til stedet, da jeg så det første gang for mange år siden. Nu er jeg så heldig at bo her. Det kan være svært at bryde op og flytte til en ny landsdel, men vi har virkelig fat i noget rigtigt i QLF - noget, der virker. Med QLF Facebookgruppe og vores Fredagsbar starter netværket med det samme - nogle gange før selve flytningen. For mig tog det flere år, at skabe de nye relationer. Men jeg har altid følt mig velkommen her. Drivkraften bag QLF er kærligheden til Lolland Falster - og det, at få de gode historier fortalt. "

Anne-Lise er delegeret medlem af Østifterne, medlem af Repræsentantskabet i Business LF, ambassadør for Mellemfolkeligt Samvirke (Kvinder for indflydelse) - og medlem af bestyrelsen i QLF.

Kontakt Anne-Lise Becker på:

Mail: ab@qlf.dk
Telefon: 22 43 23 42
Læs mere på www.orebymolle.com