Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt

Det gode liv - på Lolland-Falster! modtager 50.000 kr. fra NordeaFonden

Nordea -uddeling -2012

Jacob Ploug (Nordea-Fonden), Kirsten Sydendal, Michael Berg (Nordea Nykøbing F.), Dea Cordt og Birgitte Nymann. Lene Vind, der også er aktiv i foreningen, kunne ikke deltage ved overrækkelsen.

Fredag 23. marts 2012 modtog Dea Cordt, Birgitte Nymann og Kirsten Sydendal 50.000 kr. fra Nordea-Fonden på vegne af foreningen "Det gode liv - på Lolland-Falster!", der bl.a. har som formål at synliggøre Lolland-Falster og tiltrække flere familier til området.

- Vi har ønsket at støtte foreningens arbejde, da det er vigtigt at styrke tilflytningen til Lolland-Falster. Vi synes, det er prisværdigt at en række lokale kvinder arbejder frivilligt og målrettet for at ændre det negative billede af Lolland-Falster, som mange desværre går rundt med, siger Jacob Ploug, der repræsenterer Nordea-Fonden lokalt.

Og pengene glæder da også modtagerne:
- Vi er meget glade for det flotte beløb, vi har fået af Nordea-Fonden. Det hjælper os til at komme videre, bl.a. med vores pressearbejde. Resultatet af vores arbejde skal gerne blive, at folk kobler Lolland-Falster sammen med positive og interessante historie og betragter det som et sted, der har en masse godt at byde på, siger Birgitte Nymann fra "Det gode liv - på Lolland-Falster!".

Foreningen står bl.a. bag projektet "Quality Lolland-Falster", hvor en række kvinder fra Lolland-Falster er blevet portrætteret på websitet www.qlf.dk. Her fortæller de om deres liv i fx Nakskov og Nykøbing Falster, hvad de synes er fordelagtigt ved at bo på Lolland-Falster til inspiration for andre kvinder i Danmark.

"Det gode liv - på Lolland-Falster!" afholder også QLF fredagsbar (1. fredag i hver måned) forskellige steder på Lolland-Falster og har en netværksgruppe på Facebook, hvor alle kvinder er velkomne.

Torsdag 19. april afholdes der ekstraordinær QLF-bar i København på Embassy of Lolland-Falster. Her vil kvinder fra hele København og omegn få lejlighed til at mødes og netværke med de kvindelige ambassadører fra Lolland-Falster.

Logo _nordea _jpg

Yderligere oplysninger:
Jacob Ploug, Nordea-Fonden: 54 84 50 93
Birgitte Nymann, QLF: 40861883
Kirsten Sydendal, QLF: 25181883
Dea Cordt, QLF:  21324233