Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt

QLF Update - Lovestorm slår ned i København

09. jul 2015

En storm af kærlighed slår ned i København fredag den 2. oktober, når facebook-fænomenet Lolland-Falster Lovestorm indtager Store Vega på Vesterbro i København til en kæmpe fest.

Det handler om at fejre det positive livssyn og Lolland-Falster, når Lovestorm-bevægelsen til efteråret slår dørene op for Lovestorm-fest på spillestedet Store Vega i København. "Vi glæder os rigtig meget til at flytte festen fra Facebook og ud i virkeligheden", fortæller medstifter af facebookgruppen/bevægelsen Kirsten Sydendal.

Imponerende indsats
Tidligere koncernchef for Nykredit Peter Engberg sidder for bordenden i et såkaldt ambassadørkorps etableret af erhvervsorganisationen Business Lolland-Falster. Og herfra kom ideen om en fest.

"Det er imponerende, at folkene bag Lovestorm helt på eget initiativ har skabt så megen positiv opmærksomhed om vores landsdel. Hele Lovestorm-gruppen har knoklet og skabt flotte resultater, og det fortjener anerkendelse", siger Peter Engberg.

Festen arrangeres med støtte fra Lolland og Guldborgsund kommuner i et samarbejde mellem Business Lolland-Falster, ambassadørkorpset med Peter Engberg i spidsen samt Quality Lolland-Falster (QLF), hvorfra initiativet til Lolland-Falster Lovestorm udsprang.

Musik og meget mere
"Der er rigtig mange, der har efterlyst endnu mere Lovestorm-aktivitet, og derfor er vi glade for, at det nu bliver muligt at holde en fest på et af Københavns bedste spillesteder," siger Kirsten Sydendal, der ud over at være medstifter af QLF var med til helt konkret at sætte lovestorm'en i gang på Facebook.

Festen vil byde på spisning samt underholdning fra en række musikere og kulturpersonligheder, der har rod på Lolland-Falster. Desuden vil den være en showcase for en række andre gode ting fra Sydhavsøerne såsom mad og drikke. Indtil videre er programmet en hemmelighed.

Bringer by og land sammen
"Vi har valgt at festen skal holdes i København, fordi det giver mulighed for at bringe folk fra land og by, Lolland-Falster og København, lidt tættere på hinanden," siger Peter Engberg, og Anne-Lise Becker fra QLF supplerer: "Det ville næsten være synd at holde det hjemme på Lolland-Falster og ikke dele det med andre. Alle har brug for lidt lovestorm."

Billetsalget starter 17. august
Billetsalget starter efter sommerferien. Billetterne kan købes på Billetto.dk fra mandag den 17. august kl. 10.00.