Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt

QLF UPDATE - Godt nytår fra QLF

26. dec 2014

QLF-nytaar2015

QLF ØNSKER GODT NYTÅR!

Så er endnu et år gået, og vi i bestyrelsen ser med stor taknemmelighed tilbage på 2014.

Vores netværk voksede til næsten det dobbelte på ét år, og vi er nu over 1000 medlemmer i netværksgruppen - både herboende, tilflyttere og kvinder bosiddende uden for Lolland-Falster. Sidste år kaldte vi os for Lolland-Falsters største kvindenetværk. I år kan vi nok kalde os for Danmarks største regionale kvindenetværk. Det er vi utrolig stolte af ogglade for!

I bestyrelsen sagde vi farvel til Lene Vind, hvis store indsats lige fra starten har betydet rigtig meget. I stedet for Lene trådte Annelise Becker ind, og også hendes engagement mærker vi og sætter stor pris på.

I februar blev vi nomineret til Landdistriktsministeriets pris "Årets Ildsjæl" i Region Sjælland, men måtte se os slået af vinderen Kirsten Høegh-Andersen fra Falsters Hjerte. Hun vandt senere velfortjent landsprisen som Årets Ildsjæl. Så en sådan kapacitet var det ingen skam at tabe til! Stort tillykke til Kirsten, der for alvor har sat Falster på landkortet!

Vi nåede i år til Bornholm til Folkemødet og kom hjem med mange gode kontakter, og vi fik vist flaget på vegne af Lolland-Falster som medværter ved en event på Landdistriktsministeriets stand. I juli holdt vi Sommerfredagsbar i Marielyst, hvor vi fik støtte af Guldborgsund Kommune til markedsføringen. Tak for det!

Vores publikation "Det Gode Liv" fik ben at gå på. Lageret slap op, men med støtte fra SN Kultur- og Erhvervsfond samt Nordea-fonden fik vi lavet et genoptryk, så vi alle forsat har et flot visitkort, der fortæller troværdige historier om kvindeliv på Lolland og Falster. Stor tak til disse sponsorer!

Året har budt på mange gode fredagsbarer fordelt ud over Lolland og Falster - der er en positiv og sprudlende stemning hver gang. Vi er virkelig glade for den store tilslutning og for, at I sender os gode ideer til nye steder at besøge. Siden november 2013 har QLF's fredagsbarer givet en lokal omsætning på over 68.000 kr. til de steder, vi har besøgt. Det synes vi, er en sidegevinst, der er værd at tage med. Bemærk, at næste fredagsbar bliver 9. januar (ikke 2. januar).

I 2015 ser vi frem til nye oplevelser. Vi er i gang med at lægge et spændende program, hvor vi bl.a. vil markere 100-året for kvindernes stemmeret.

Med tak for 2014 ønsker vi jer en glædelig jul og et godt nytår!

Birgitte Nymann, Dea Cordt Kragh, Anne-Lise Becker og Kirsten Sydendal