Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt
QLF UPDATE Godt nytår!

QLF UPDATE Godt nytår!

27. dec 2013

Kære alle!

Det har været endnu et begivenhedsrigt år for QLF med udgivelsen af folderen "Det Gode Liv", som et af højdepunkterne. Vi er meget taknemmelige for den store opbakning, som alle i netværket har vist i forbindelse med udgivelsen.

Derudover har året budt på mange nye medlemmer (pt. 545 i netværksgruppen) - både herboende, tilflyttere og kvinder bosiddende uden for Lolland-Falster. Vi kan vist uden tøven kalde det for Lolland-Falsters største kvindenetværk. Det er vi utrolig stolte af og glade for!

Bestyrelsen bag QLF er blevet indbudt til en række konferencer, møder og events - og har oparbejdet et godt samarbejde med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Det glæder os, at QLF bliver opfattet som en seriøs medspiller, når det kommer til udviklingen af Lolland-Falster. Derudover stiller vi os gerne til rådighed, når journalister har brug for gode cases i artikler om vores egn, både i Danmark og nu også i udlandet. Senest er Dea Cordt Kragh sammen med andre danskere blevet interviewet af det portugisiske medie Jornal Expressos til en artikel om lykkebegrebet i Danmark.

Endelig har året budt på mange gode fredagsbarer fordelt ud over Lolland og Falster - der er en positiv og sprudlende stemning hver gang, og vi er virkelig glade for den store tilslutning.

Vi siger også tak til de mange sponsorer som har støttet vores arbejde i 2013. Vi er dybt afhængige af, at fonde bakker os op økonomisk, så vi takker ydmygt for de bidrag, vi har fået.

Her i december deltog Dea og Birgitte i Dansk Folkehjælps juleindsamling, og vi fik således indsamlet 22.000 kr. til det gode formål. Det glæder os meget, for det viser, at QLF er et stærkt netværk.

Vi glæder os til at se jer til fredagsbarer i 2014 - vi er i fuldt sving med at planlægge et rigtig godt program. Bemærk at fredagsbaren i januar bliver den 10. januar - og altså IKKE den 3. januar, som ellers er første januar i måneden.

3. februar 2014 (19-21) arrangerer QLF sammen med Nykøbing F. Aftenskoler et foredrag med Christine Feldthaus - vi håber mange af jer har mulighed for at deltage. I hører nærmere i det nye år.

Med tak for 2013 ønsker vi jer en glædelig jul og et godt nytår!

Birgitte Nymann, Dea Cordt Kragh, Kirsten Sydendal og Lene Vind