Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt
QLF UPDATE Farvel til Lene Vind

QLF UPDATE Farvel til Lene Vind

28. feb 2014

FARVEL TIL LENE VIND OG GODDAG TIL ANNE-LISE BECKER

Lene Vind, som har været en del af QLF's bestyrelse siden starten i 2009, har valgt at udtræde af bestyrelsen. Det beklager den øvrige bestyrelse (Kirsten Sydendal, Birgitte Nymann og Dea Cordt-Kragh) meget - men vi har samtidig forståelse for, at langdistance bestyrelsesarbejde er svært i længden. Lene har ydet et væsentligt bidrag til den form, som QLF har i dag. Selvom adressen de sidste to år har været i Grækenland, har Lene via Skype deltaget i bestyrelsesmøder og været særdeles god til altid at maile og kommentere konstruktivt på det arbejde, som den øvrige bestyrelse udførte herhjemme. Vi er meget taknemmelige for Lenes store indsats for QLF og Lolland-Falster og ønsker hende alt det bedste. 

Vi viderebringer hermed Lenes hilsen:

- Jeg har besluttet at udtræde af bestyrelsen. For to år siden rejste jeg til Grækenland med min familie og tiden er nu kommet til at overlade min plads til en anden lokal ildsjæl.
- Jeg var med til at stifte foreningen i sin tid og konceptet om at skabe positiv opmærksomhed om Lolland-Falster er stadig det samme, men i dag - også så meget meget mere. Foreningen "Det Gode Liv på Lolland-Falster!", nok bedre kendt som QLF, er i den grad blevet manifesteret både lokalt samt uden for vores skønne område. Det er én ting - men langt vigtigere er de positive bølger foreningens arbejde har skabt. Det har for mig helt igennem været en stor fornøjelse at arbejde for dette formål og så sammen med tre dygtige og dejlige kolleger. Vi har haft rigtig mange gode timer sammen, og der har aldrig manglet hverken ideer eller gode initiativer. 
- Jeg vil benytte lejligheden til at takke sponsorer og alle de pragtfulde mennesker, som har bakket op om vores forening. Jeg vil ønske Anne-Lise Becker velkommen i foreningens bestyrelse. Jeg kender Anne-Lise godt, og hun er et kæmpe aktiv for Lolland-Falster. Jeg er helt sikker på, at hun vil bidrage yderligere til QLF. Birgitte, Dea og Kirsten fortsæt jeres flotte arbejde og tusind tak for denne gang!
- Held og lykke med QLF!

Anne-Lise Becker udtaler:

- Jeg følger mit hjerte ved at træde ind i QLF's bestyrelse. Jeg har lavet flere projekter sammen med QLF - senest vores fantastiske valgmøde i november. Men jeg ved også, hvor svært det kan være at sige farvel til sit barn, som QLF er fo r Lene. Så det er med meget stor respekt, og et ydmygt tak, at jeg overtager Lenes plads i bestyrelsen. 

- Min store kæphest er, at løfte Lolland Falster - og det gør vi bedst sammen. Det er lige præcis det, QLF har gjort - og stadig gør. 

- Tak til alle jer skønne kvinder, der bidrager til QLFs arbejde - og et knus til Lene!