Nyheder     Sponsorer     Presse     Kontakt

Bo på Lolland-Falster

det-gode-liv

Vi har nu sendt "Det gode liv" ud i verden, og vi håber at alle vil hjælpe til med at få hæftet delt ud til så mange som muligt! I hæftet kan du læse otte kvindeportrætter fra Lolland-Falster og en masse gode råd og tips om det at bo her i vores nye publikation "Det gode liv". Det handler om valg, vilje og virkelyst!

Her kan du downloade hæftet:

Download som magasin

Download som PDF-version 

Se billeder på Facebook fra lanceringen

Ønsker du at få den trykklare PDF-fil, så kontakt os på info@qlf.dk. Så sender vi den.

Læs mere alt om inspirationshæftet: lanceringen, talerne osv.

Kort om Lolland-Falster

Lolland-Falster ligger en times kørsel fra København. Lolland-Falster er 2 øer og en del småøer og har to kommuner: Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune.  Der er 108.500 indbyggere og 54.000 husstande.

Skøn natur og havudsigt
Lolland-Falster har en skøn natur, frisk luft, masser af plads og lys. Lolland-Falster er omgivet af fantastiske strande blandt andet Danmarks bedste strand 2011 og 2012 Marielyst. Uanset hvor du er på Lolland-Falster har du ikke længere end 10 km til vandet.

Landlig idyl og frihed
På Lolland-Falster har du muligheden for at skabe et liv for dig og din familie med frihed, privatliv og ro. Her møder du aktive og engagerede mennesker, der brænder for at skabe gode rammer for det lokale liv. Du kan selv være med til at gøre en forskel og være en del af et livsbekræftende fællesskab.

Oplevelser og lækre lokale produkter
Foruden hyggelige købstæder kan du få fantastiske oplevelser f.eks. i Knuthenborg, Lalandia, Middelaldercentret og Fuglsang Kunstmuseum. Hvert år holder vi Moder Jord og Sydhavsøernes Frugtfestival hvor besøgende får smagsprøver på vores lækre og velsmagende lokale produkter f.eks. Knuthenlund oste, Krenkerup øl, Frederiksdal kirsebærvin, Lolle frugt og Guldborgsund æbler.

Bolig
Find dit drømmehus på Lolland-Falster. Vi har mange og dygtige lokale ejendomsmæglere som hjælper dig med at finde præcis det hus du drømmer om hver enten det skal være på landet eller i en af vores dejlige købstæder.
Her finder du link til ejendomsmæglerne på Lolland-Falster:

Du kan også leje en bolig:

Lolland almennyttige Boligselskab Forvaltningsgruppe 1, Finsensvej 33, 2000 Frederiksberg Kontakt: pjn@dabbolig.dk

Virksomheder og job
Vi har cirka 4500 virksomheder på Lolland-Falster. Business LF, er landsdelens største erhvervsnetværk og her kan du få information om virksomhederne på Lolland-Falster. Søger du arbejde? - kan du måske finde dit næste job i vores lokale netavis folketidende.dk.   

Få mere at vide
Bor du i Hovedstaden eller omegn er du altid velkommen til at besøge vores ambassade Embassay Lolland-Falster og høre mere om Lolland-Falsters herligheder.